Det är äntligen december och julen är här! YouTube får äntligen sin nya dos av PStaffan’s populära julkalender för 2022, med en kreativ twist. Med min kreativitet och expertis kan tittarna förvänta sig en spännande advent-resa fylld med överraskningar på YouTube i december fram till julafton. Så glöm inte att markera era kalendrar och gör dig redo för lite festligt kul!

Ni kan följa hela julkalendern direkt på YouTube där det kommer en video varje dag fram till julafton med video 07:00 på vardagarna och 10:00 på helgerna, men först ut är min dekorationsvideo 1 Advent som sker redan i November 2022. Här kan ni följa hela playlisten med årets julkalender.

När semesterperioden närmar sig blir min julkalender mer och mer full av gör-det-själv-pyssel! Från att göra dekorationer till att skapa presenter till familj och vänner, jag blir kreativ med alla sorters julpyssel. Oavsett om det är en festlig krans eller ett prydnadsföremål, så satsar jag och gör alla möjliga unika dekorationer. Och vem vet – jag kanske till och med skapar något speciellt nog att vara med i nästa års kalender!

Jultomten hängde i granen