Hej på er, jag är så glad över att vara här i julsäsongen! December är äntligen här, och för mig innebär det att det är dags för min julkalender, och en del av denna är min ”Må Bra Julkalender”. I dagens video, som du kan se nedan, kommer jag att visa dig hur du enkelt kan skapa din alldeles egna överraskande kalender och sprida glädje under hela månaden. Ett perfekt tips för dig som inte har råd att göra ”nissebus” hela månaden igenom.

Må Bra Julkalendern är den perfekta presenten för dina nära och kära. Den innehåller 24 små meddelanden eller handlingar av kärlek, uppmuntran och glädje som du själv har skapat. Du kan göra den så personlig som du vill – det kan vara allt från komplimanger till utmaningar eller positiva citat. Du bestämmer!

https://youtu.be/bCgzeXJEXPM

I videon ovan delar jag med mig av en enkel steg-för-steg-guide om hur du kan skapa din egen Må Bra Julkalender. Allt du behöver är lite papper, pennor och din egen kreativitet. Dessutom har jag förberett en praktisk mall-bild som du kan ladda ner här för att komma igång.

Det bästa med Må Bra Julkalendern är att den kan anpassas efter dina egna önskemål och preferenser. Skapa din kalender, fyll den med positiva budskap och ge den till någon du bryr dig om. Det är ett underbart sätt att sprida värme och glädje under hela december månad.

Så varför inte följa mina enkla steg i videon ovan och skapa din alldeles egna Må Bra Julkalender? Dela gärna din skapelse med mig på sociala medier och använd hashtaggen #MåBraJulkalender så att jag kan se dina fantastiska idéer och sprida ännu mer glädje.